Üzenjen online!

Blog / A legfrissebb pénzügyi hírek

profile-picture
Created by: iChange
18.11.03 #Utazás / Travelling

Plitvicei tavak Horvátországban

Plitvička Jezera-magyarul: Plitvicei tavak) falu és község Horvátországban Lika-Zengg megyében. Közigazgatásilag Bjelopolje, Čanak, Čujića Krčevina, Donji Vaganac, Drakulić Rijeka, Gornji Vaganac, Gradina Korenička, Homoljac, Jasikovac, Jezerce, Kalebovac, Kapela Korenička, Kompolje Koreničko, Končarev Kraj, Korana, Korenica, Kozjan, Krbavica, Ličko Petrovo Selo, Mihaljevac, Novo Selo Koreničko, Oravac, Plitvica Selo, Plitvički Ljeskovac, Poljanak, Ponor Korenički, Prijeboj, Rastovača, Rešetar, Rudanovac, Sertić Poljana, Smoljanac, Šeganovac, Trnavac, Tuk Bjelopoljski, Vranovača, Vrelo Koreničko, Vrpile, Zaklopača és Željava települések tartoznak hozzá. A község központja Korenicán van.
profile-picture
Created by: iChange
18.10.25 #Ingatlan/Property

Íme, a kitörési lehetőség a hazai falvak számára

Az urbanizáció korában sem szabad megfeledkezni arról, hogy egy ország nemcsak nagyvárosokból áll, hanem a vidék, a falvak is fontos tényezőnek számítanak. A Pest megyei négyezer lelket számláló Ceglédbercel jó példája annak, hogy az okosvárosok mellett az okosfalvakra is érdemes odafigyelni. A digitális haladáshoz napjainkban már nincs szükség másra csak egy nyitott településvezetésre és egy megoldásszállító cégre.
profile-picture
Created by: iChange
18.10.05 #Kriptovaluták / Crypto currency

A binance coin már a 14. legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénz

A binance coin (BNB) egyre szilárdabb pozíciókkal rendelkezik a top 20 kriptopénz között és a több mint 2000 listázott kriptopénz közül már a 14. helyet foglalja el. Egy friss Twitter üzenetben ki is hangsúlyozták az eredményt. A BNB aktuális piaci kapitalizációja 1.2 milliárd dollár.
profile-picture
Created by: iChange
18.10.05 #Technology

Az Ubisoft csatlakozik az új Blockchain Game Alliance konzorciumhoz

Az Ubisoft csatlakozott a Blockchain Game Alliance-hez, hogy tapasztalataikat segítse és segíti a blockchain technológiának a játékiparba való integrálását.
profile-picture
Created by: iChange
18.10.05 #Blockchain

A blokklánc az egy olyan… izé…

Legyünk őszinték, a Bitcoin és a blokklánc technológia még mindig relatív újdonságnak számít.
profile-picture
Created by: iChange
18.11.04 #Utazás / Travelling

Palawan Fülöp-szigetek

A Palawan a Fülöp-szigetek DNy-i részén keskeny, kard alakú sziget - illetve egyben a szigetcsoport megnevezése is - a Dél-kínai-tenger és a Sulu-tenger között. A fő sziget területe 11 789 km², 450 km hosszú, és átlagban 50 km széles. A hozzá tartozó szigetekkel együtt 14 649 km², lakossága közel 1 millió fő.
profile-picture
Created by: iChange
18.10.30 #Friss hírek / Latest news

Elon Musk szép csendben hadat üzent az Audinak, a BMW-nek és a Mercedesnek

A Tesla menedzsmentje nagyon sok információmorzsát elejtett a harmadik negyedéves beszámolóban, valamint az azt követő konferenciabeszélgetés során. Ezeket összeszedve egy olyan terv rajzolódik ki, amelynek célja nem lehet más, mint a szedán szegmens globális meghódítása hosszútávon. Nagyon rossz hír ez a német prémiumgyártóknak, legnépszerűbb modelljeiknek ugyanis az amerikai vereség után, Európában és Kínában is meg kell mérkőzniük a Tesla Model 3-mal hamarosan.
profile-picture
Created by: iChange
18.10.05 #Tőzsde / Stocks

Mészárosék újra felforgatják a tőzsdét

Mészáros Lőrincék komolyan veszik a nagy magyar tőzsdefejlesztést, amihez hozzányúlnak, annak elszáll az árfolyama. Idén a 4iG az egyik nagy sztori a magyar tőzsdén, a cég árfolyama csak idén háromszorosára emelkedett.
profile-picture
Created by: iChange
18.10.05 #Eurózóna / Eurozone

Ha Pozsonyba tévednél a jövő héten…

…akkor nézz be a jól ismert pozsonyi vár falain belül megrendezésre kerülő Blockwalks nemzetközi blokklánc konferenciára. Már ha nem tántorít el a 160.000 Ft-os jegyár.
profile-picture
Created by: iChange
18.10.05 #Technology

Hatalmas játékosok a Bitcoin hackerek által

A Fortnite 6. évad legutóbbi kiadása szintén vonzotta a Bitcoin tolvajokat.