Üzenjen online!

Blog / #Friss hírek / Latest news

profile-picture
Created by: iChange
19.02.14 #Friss hírek / Latest news

Esni kezdett a forint az erős GDP-adat óta

A szerda délutáni forintgyengülés megállt 319,3-nál, kedd reggel pedig újra erősödni kezdett a magyar fizetőeszköz, de a vártnál erősebbre sikeredett magyar GDP-adat után esni kezdett és újra 319 felett jár a kereskedés. Ma a német negyedik negyedéves GDP-adat után 11-kor még az eurózóna/EU adatait ismerjük meg.
profile-picture
Created by: iChange
19.02.08 #Friss hírek / Latest news

Fordult a forint árfolyama

Reggel még minimális erősödéssel kezdett a forint az euróval szemben, délelőttre viszont megint esésbe kapcsolt a magyar deviza, így ismét 319 felett jár az euró ára.
profile-picture
Created by: iChange
19.01.31 #Friss hírek / Latest news

Elképesztő erőben van a forint - Most viszont falba ütközhet

A tegnapi Fed-döntés újabb lendületet adott a forint erősödésének, ezzel pedig közel kilenc hónapos csúcsra kapaszkodott az euróval szemben. A szerdai menetelést azonban megállította a 315 közelében húzódó fontos technikai szint, ezen kéne most átverekednie magát a hazai fizetőeszköznek.
profile-picture
Created by: iChange
19.01.28 #Friss hírek / Latest news

Most kiderül, mennyire gondolják komolyan a fordulatot Matolcsyék

A héten jön az MNB idei első kamatdöntése, ami mindenképpen érdekes lesz azok után, hogy nemrég egyértelmű üzenetet küldtek a közelgő szigorításról. Emellett 2019-ben először a Fed Nyíltpiaci Bizottsága is összeül, hogy a kamatról döntsön, külföldön pedig beindul a negyedik negyedéves GDP-adatok sora is.
profile-picture
Created by: iChange
18.10.05 #Friss hírek / Latest news

A Poloniex kivezeti a fedezeti és hitelezési termékeit

Az egyesült államokbeli ügyfeleknél. Emellett a Poloniex három digitális eszközt is delistáz, áll egy mai közleményben.
profile-picture
Created by: iChange
19.02.14 #Friss hírek / Latest news

A nemzetközi pénzátutalás küldése előtt megfontolandó dolgok

A nemzetközi pénzátutalások egyre egyszerűbbé válnak. Az USA-ban élő és dolgozó sok vendégmunkás hozzászokott ahhoz, hogy rendszeresen pénzt küldjön haza a gyors és kényelmes pénzátutalási szolgáltatások révén. Azok, akik újak a szolgáltatások igénybevételének terén, gyakran a barátok ajánlásai szerint járnak. Mégis, a kérdést meg kell kérdezni - Van-e több pénzátutalás, mint a nyilvánvaló? Talán hiányzik valami? Tényleg mindent megteszünk, hogy a legjobb ajánlatot kapjuk? Itt van egy, a figyelembe veendő tényezők listája.
profile-picture
Created by: iChange
19.02.12 #Friss hírek / Latest news

Belevettek a forintba! Itt az újabb fordulat?

Hétfőn átmenetileg 320 fölé gyengült a forint az euróval szemben, majd onnan kedd reggel megint erősödéssel kezdett. A nemzetközi devizapiacon a dollár 1,13 alá tudott erősödni az euróval szemben, és egyelőre ott tartja is magát.
profile-picture
Created by: iChange
19.02.06 #Friss hírek / Latest news

Fontos szintnél botlott meg a forint - Irány vissza 320 fölé?

Megütötték a forintot szerda délelőttre, a 318-as korábbi kulcsszint fölé emelkedett az euró jegyzése. Közben a dollár továbbra is erősödik az euróval szemben.
profile-picture
Created by: iChange
19.01.29 #Friss hírek / Latest news

Itt az MNB kamatdöntése!

A piaci szereplők várakozásával összhangban nem változtatott a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa az irányadónak nevezett kamaton, továbbá a kamatfolyosó széleihez sem nyúltak a döntéshozók. A három hónapos jegybanki betét kamata ezzel továbbra is 0,9%, az egynapos betéti kamat -0,15%, az egynapos hitel kamata 0,9% maradt. 15 órakor érkezik a döntést kísérő rövid közlemény, amelyre érdemes lesz figyelni, hiszen Nagy Márton MNB-alelnök két héttel ezelőtti nyilatkozata alapján a decemberinél is határozottabb hangnemet üthet meg a jegybank a közeledő monetáris politikai szigorítással kapcsolatban.
profile-picture
Created by: iChange
18.10.30 #Friss hírek / Latest news

Elon Musk szép csendben hadat üzent az Audinak, a BMW-nek és a Mercedesnek

A Tesla menedzsmentje nagyon sok információmorzsát elejtett a harmadik negyedéves beszámolóban, valamint az azt követő konferenciabeszélgetés során. Ezeket összeszedve egy olyan terv rajzolódik ki, amelynek célja nem lehet más, mint a szedán szegmens globális meghódítása hosszútávon. Nagyon rossz hír ez a német prémiumgyártóknak, legnépszerűbb modelljeiknek ugyanis az amerikai vereség után, Európában és Kínában is meg kell mérkőzniük a Tesla Model 3-mal hamarosan.