Üzenjen online!

Blog / #Szabályozás

profile-picture
Created by: iChange
18.04.20 #Szabályozás

Az EU kötelezi a kripto tőzsdéket ügyfeleik azonosítására

A jövőben törvényben fogják kötelezni a tőzsdei és wallet szolgáltatást nyújtókat, hogy ügyfeleiket személyi okmányaik alapján azonosítsák. A határozatot az EU pénzmosás elleni intézkedéseinek részeként fogadta el az Európai Parlament. A szavazáson 574 igen, 13 nem és 60 tartozkódás született.
profile-picture
Created by: iChange
18.03.27 #Szabályozás

Júliusra nemzetközi szintű szabályozást szeretnének megalkotni

KARDOS KRISZTINA, A KPMG LEGAL VEZETŐ ÜGYVÉDJE: Az idén júliusra várható a kriptodevizák és a kripto-eszközök nemzetközi szintű szabályozása. A G20 országok szerint ezek jelenleg ugyan nem jelentenek veszélyt a globális pénzügyi rendszerre, lévén összesített értékük nem éri el a globális GDP egy százalékát, de a coin-ok és tokenek kibocsátását mindenképp szabályozni kell.
profile-picture
Created by: iChange
18.04.21 #Szabályozás

Döntött az EP az uniós kriptopénzes szabályozás részleteiről

Az Európai Parlament megszavazta a kriptoszektor szabályozásának szigorítását, ezzel tehát a jövőben egységes uniós kriptopénzes szabályozás fog működni. Az új intézkedések az EU pénzmosás elleni irányelvének legújabb frissítése kapcsán lépnek majd életbe.
profile-picture
Created by: iChange
18.04.16 #Szabályozás

Bermuda is támogató szabályozást készít elő

A brit tengerentúli terület épp az utolsó simításokat végzi a sziget új pénzmosás elleni törvényén, melyet a kriptopénzekkel, ICO-kal és blockchain technológiával foglalkozó vállalkozások bevonzására alakítanak ki.
profile-picture
Created by: iChange
18.03.19 #Szabályozás

Indul a G20-ak találkozója, terítéken a kriptopénzek

Ma indul a G20-ak csúcstalálkozója, ami az egyik legfontosabb esemény a kriptopénzek jövőjét illetően. A gazdasági vezetők Buenos Airesben találkoznak és többek között a kriptopénzek szabályozása is napirenden lesz.