Üzenjen online!

Blog/Vlog

A nemzetközi pénzátutalás küldése előtt megfontolandó dolgok

Created by: iChange 2019.02.14 13:49
A nemzetközi pénzátutalások egyre egyszerűbbé válnak. Az USA-ban élő és dolgozó sok vendégmunkás hozzászokott ahhoz, hogy rendszeresen pénzt küldjön haza a gyors és kényelmes pénzátutalási szolgáltatások révén. Azok, akik újak a szolgáltatások igénybevételének terén, gyakran a barátok ajánlásai szerint járnak. Mégis, a kérdést meg kell kérdezni - Van-e több pénzátutalás, mint a nyilvánvaló? Talán hiányzik valami? Tényleg mindent megteszünk, hogy a legjobb ajánlatot kapjuk? Itt van egy, a figyelembe veendő tényezők listája.

 Biztonság és megbízhatóság

Napjainkban a világ számos részén a kis és agilis független szereplők rendszeresen kezelik a bankszámlák nagyobb mennyiségét. Ezek a nemzetközi pénzátutalási szolgáltatások (IMT) néven ismert éles szolgáltatók általában olyan biztonságosak, mint a bankok. Némelyikük, mint például a Ria pénzátutalás, évek óta építette a kiválóság hírnevét. Azonban ajánlott, hogy ellenőrizze az IMT hitelességét, különösen, ha új szolgáltatást próbál. Megnézhetik a honlapjukat, és megnézhetik, hogy vannak-e jól meghatározott eljárások a panaszok és problémák kezelésére. Azt is ellenőrizheti, hogy működik-e a telefon vagy e-mail segélyvonal. Ha barátai vagy kollégái rendszeresen használnak IMT-t, ez jó jele annak megbízhatóságának is. A nehezen megkeresett készpénz biztonságának biztosítása elsőbbséget kell biztosítani.

Költség

A pénzátutalások küldése az USA-tól 3% és 35% között lehet, attól függően, hogy hol szeretne pénzt küldeni. Ha egy IMT-ről egyszerre van sok, akkor ez nem jelenti azt, hogy mindig a leginkább költséghatékonyak lesznek. Az IMT díjak, díjak és árfolyamok folyamatosan változnak. Ezenkívül az átutalási költségek és az adók is változhatnak a transzfer volumene szerint. A pénzátutalásokat, mint bármely más piacot, olyan erők befolyásolják, mint a kereslet, a kínálat és a verseny. Sok játékos versenyez ott. Az átutalás elküldése előtt néhány percet vesz igénybe a rendelkezésre álló lehetőségek összehasonlítása. Ez segíthet abban, hogy ne hagyja ki a szezonális árengedményeket, a különleges ajánlatokat és az új piacra lépő játékosok által kínált vonzó ajánlatokat. Hosszabb távon megtakarításaink jelentősek lehetnek. Egy kis előzetes tervezés segíthet elkerülni a legnagyobb nemzetközi események, mint például a Brexit forex piacainak legrosszabb káros hatásait.

Sebesség és könnyű

A pénzed időben elérheti a kedvezményezetteket. Ha egy pénzösszeg nem érheti el a családját, ha szükség van rá, akkor egy különleges alkalomra vagy szükségletre történő átutalás nagy részét elveszítené. A legtöbb esetben előfordulhat, hogy előre megtervezheti a transzfereket, de nem mindig. Vészhelyzetben például azt szeretné biztosítani, hogy családja gyorsan hazaérjen. Az Ön rendszeres IMT-je szolgáltatása valamivel magasabb árú változata lehet az ilyen esetek kezelésére. A legfontosabb az, hogy az IMT megbízható, és hogy az emberek megkapják a pénzt az ígért időpontban és időben. A megbízhatatlan szolgáltatás elkerülhető, függetlenül attól, hogy milyen olcsó.

Egy másik fontos szempont a kényelem. Ez lehet szubjektív fogalom, bár van néhány nyilvánvaló kérdés, amit érdemes megkérdezni, mielőtt úgy döntene, hogy egy szolgáltatást igénybe vesz. Mennyi dokumentációt kér az IMT? Mennyi időt töltenek az online (online vagy offline) űrlapok kitöltésére, hogy pénzt küldjön? Egyszeri folyamat, vagy megkérik, hogy ezt tegye meg minden áthelyezésnél? Van-e olyan intézkedés, amelyre a címzettnek szüksége van ahhoz, hogy befejezze a tranzakciót, és hasznos-e a kedvezményezettek számára? Vannak-e további adókedvezmények? Van-e transzfer határ? Az Ön ideje fontos, mint a kedvezményezettek nyugalma. A költség-haszon elemzés gyakran kiderül, hogy több, mint indokolt, hogy egy kicsit többet költenek az átutalásokhoz egy IMT-vel, amely garantálja a kiváló kényelmet.

 

 

 

 

 

 

Riamoneytransfer