Üzenjen online!

Blog/Vlog

ChronoBank

Created by: iChange 2017.11.27 16:25
A ChronoBank egy multi-blockchain projekt, melynek célja a toborzás, a foglalkoztatás olyan szintű megreformálása, mint amit az Uber ért el a személyszállítás, taxizás területén. A ChoronoBank létrehozásában jelentős szerepet játszott egy szakértőkből álló csapat, akik összesen több mint 100 éves tapasztalattal rendelkeznek a toborzás területén. 

A projekt célja az volt, hogy érdemi változást érjenek el, forradalmasítsák a rövid távú foglalkoztatást olyan ágazatokban, mint az e-kereskedelem, takarítás, raktározás, építőipar vagy bármely területen, ahol szabadúszók dolgoznak.

A platform bárki számára lehetővé teszi, hogy munkához jusson. Decentralizált hálózatot használ és blockchain alapon működő kifizetéseket, ahol nincs szükség közvetítőkre: nincsenek bankok, toborzó ügynökségek, vagy bármilyen akadályozó személyek, testületek. Az okosszerződések biztosítják az automatikus kifizetést, garantálják, hogy az elvégzett munka teljesítése esetén a dolgozó mindig megkapja a fizetését. A rendszer biztosítja, hogy a dolgozók a tehetségüknek és képességeiknek megfelelő munkát találjanak.

A ChronoBank egy komplex rendszer, melynek szerves részét képezik az alábbi összetevők.

 

1. ChronoBank tokenek

A ChronoBank esetében kétféle tokent érdemes megemlíteni:

  • A dolgozók kifizetése Labour Hour (LH) token formájában történik, mely igazodik a különböző országok átlagfizetéseihez és valutáihoz, így megszünteti a kriptovalutákra jellemző volatilitást.
  • TIME, melyet a közösségi finanszírozási projekt (ICO) résztvevői vásárolhattak meg, az összeget a rendszer fejlesztésére fordították.

Egyéb más tokenek is szerepelnek a ChronoBank hálózatában, és lehetőség van bármely más tokenben történő kifizetésre is, ha azzal a munkaadó és a munkavállaló is egyetért.

 

 

2. ChronoMint

 

A ChronoMint, funkcióját tekintve pénztárca, mely elfogad ETH, TIME, LH és egyéb más valutákat is, a felhasználók átküldhetik őket más felhasználóknak vagy biztonságosan tárolhatják azokat. Akár Bitcoinról vagy más népszerű kriptovalutáról legyen szó, a platform naprakész tájékoztatást küld arról, hogy mennyit ér a portfólió.

 

3. LaborX
 
A ChronoBank ökoszisztéma központi magja a LaborX, ahol a decentralizált munkaerőpiac működik. Az a hely, ahol munkaadók kínálhatják a rendelkezésre álló munkákat és szabadúszó munkakeresők megtalálhatják a számunkra leginkább megfelelő ajánlatot. Peer-to-peer tőzsde, non-stop aktív, ami azt jelenti, hogy a munkalehetőség mindig elérhető bárki számára, a világ minden táján. Az alkalmazott ox standard átjárhatóságot biztosít más decentralizált tőzsdék és a LaborX között.
 
 
forrás:http://www.coinbroker.hu/l/chronobank/