Üzenjen online!

Blog/Vlog

Hard fork újratöltve

Created by: iChange 2017.11.15 14:38
Nem telt el egy hét és bejelentették a hard fork legújabb időpontját, ami 2018. január 2.  A Bitcoin Cash Plus peer-to-peer elektronikus pénz, teljesen decentralizált, nincsen központi bank és nincs szükség harmadik félre a működtetéshez. A kereskedők és felhasználók alacsony díjakat és megbízható visszaigazolási rendszert kapnak. A jövő ígéretesnek tűnik a korlátlan növekedés, a globális használat, az engedélymentes innováció és a decentralizált fejlődés fényében. Az 501.407. blokknál (körülbelül 2018. január 2-án, reggel 7 órakor (UTC)) az összes Bitcoin tulajdonos automatikusan Bitcoin Cash Plus tulajdonossá is válik.

Mit kell tudni a Bitcoin Cash Plus-ról?

  • gyors: másodperceken belüli tranzakció, perceken belüli visszaigazolás
  • megbízható: a hálózat, mely torlódás nélkül működik
  • alacsony díjak: globális pénzküldés fillérekért
  • egyszerű a használata
  • stabil fizetési rendszer, mely értéket képvisel
  • biztonságos: a világ legerősebb blockchain technológiája

Decentralizáció: a Bitcoin Cash Plus decentralizálja a bányászatot egy PoW algoritmus adaptálásával (Equihash), mely nem futtatható gyorsabban speciális felszerelésekkel, ez pedig egyenlő esélyt ad a mindennapi embereknek is a bányászatra.

Méretezés a Blockchainen (on chain scaling): a blokk méretet 8 MB-ig emelték

Új tranzakciós aláírások: SigHash, védelmet, magasabb fokú biztonságot jelent. Az új algoritmusnak köszönhetően ezek az aláírások nem érvényesek a régi hálózatban, mely megakadályozza a tranzakciók ismétlését.

Decentralizált fejlesztés: a jövő biztosított a függelten fejlesztői csapatoknak köszönhetően.

 

A Bitcoin Cash Plus létrehozása fontos lépés, mert a Bitcoin megrekedt egy szinten, ahonnan nem tud tovább fejlődni, pedig 2017-ben ez igencsak szükségszerű lenne. Érezhetően sok felhasználó, kereskedő, vállalkozás és befektető hagyta el a Bitcoint a blokkok mérete vagy éppen a lassú visszaigazolási idő miatt. 

 

forrás:http://bitcoincashplus.org/