Üzenjen online!

Promóciók

Svájci Frank eladó középárfolyamon!

GDPR

Tisztelt Ügyfelünk! Ez úton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy 2018. május 25. napjától alkalmazandó az új EU-s Általános Adatvédelmi Rendelet (röviden: GDPR). Az új jogszabályban foglalt követelményeknek való megfelelés érdekében új Adatkezelési Tájékoztatót készítettünk, amelyben egy helyen megtalál minden releváns információt arról, hogy a Pátria Takarékszövetkezet, mint megbízó hitelintézet megbízásából közvetített pénzváltási tevékenységünk során hogyan kezeljük adatait. Megtudhatja, hogy Önnel kapcsolatban milyen személyes adatokat kezelünk, hogyan használjuk fel és kivel osztjuk meg azokat, hogyan biztosítjuk személyes adatainak védelmét, valamint azt is, hogy Önnek milyen adatvédelmi jogai vannak és ezen jogait hogyan tudja érvényesíteni.   Javasoljuk, hogy olvassa el az új Adatkezelési Tájékoztatót, melyet az alábbi útvonalon elérhet honlapunkon (https://ichange.hu/information/adatkezelesi-tajekoztato), továbbá a megbízó Pátria Takarékszövetkezet honlapján: https://www.patriatakarek.hu/adatkezeles.     Oxygen Investment Group Kft.   Pátria Takarékszövetkezet megbízott közvetítője

Most vásároljon, vagy adjon el valutát kedvező árfolyamon!!!

József körút 69. üzletünk munkanapokon 10.00-18.00-ig, Múzeum krt. 41. H-V 9.00-20.30-ig, Váci utca 60.  (sétáló utca V.kerület) üzletünk a hét minden napján 9.00-től 21.00 óráig várja kedves ügyfeleinket! ÜNNEPI ZÁRVA TARTÁSUNK (minden egyéb napon a szokásos nyitva tartással várjuk Önöket):  József krt. 69. és Múzeum krt. 41.: December 24., 25., 26., Január 1. Váci utca 60.: December 25. Kérje a legjobb árfolyamunkat! Telefonon is érdeklődhet (+36203764920), de végleges legjobb árfolyamot csakis kizárólag személyesen áll módunkban adni. Egy telefonos információ csak állandó ügyfeleinknek "fixálható"! Kérjük vegyék figyelembe, hogy az interneten elérhető egyéb felületeken megjelenített árak a piaci verseny marketingelemeiként működnek és nem is frissülnek folyamatosan, mint a világpiaci árak!!!

Értékálló nemesfém ajándékozási vagy befektetési célokra

Kedvező árfolyamú nemesfém termékeinkről érdeklődjön az info@ichange.hu email címen!

Befektetési arany már 1 grammos kiszereléstől

Ajándékozzon elegáns megjelenésű befektetési aranyat!

Érdeklődjön irodánkban a +36 30 334 3723 telefonszámon!

Aranypromóció

45. Heti jelentés A múlt hét elején az arany ára stabil maradt, miután a váratlan események nem befolyásolják a Fed kamatváltozásait decemberben. Ezenkívül az októberi új munkahelyteremtés előrejelzéseit az Amerikai Munkaügyi Minisztérium nem erősítette meg. Ezzel 315 ezer új munkahelyet számoltak, míg csak 261 ezer volt. Viszonzásul a munkanélküliségi ráta 4,1% volt, és az ezredforduló óta a legalacsonyabb szinten van. A korrupcióellenes politikák által kiváltott zavargások Szaúd-Arábiában tömeges letartóztatásokhoz vezettek, ami az arany ára emelkedését okozta. Nem tudta tartani a pályáját, amíg a befektetők eladták a szeretett nemesfém nyereséget. A hét közepén az arany ára ismét felzárkózott, miután az Észak-Korea és az USA közötti geopolitikai feszültségek újra fellángolódtak, és a késleltetett adóreform visszavetette az amerikai dollárt. A hét végére az arany ára továbbra is három hétig tarthat, amíg technikai piaci reakció következtében pénteken nem csúszik. Ugyanakkor újra stabilizálódott az éjszaka folyamán, a hét lezárása 1,01% -kal.